Galerie imagini

Parchet triplustratificat Kahrs

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau a biroului tau.

Vezi proiecte Contacteaza-ne

Parchetul triplustratificat de la Khars reprezinta o solutie de pardoseala de top, care combina estetica rafinata a lemnului natural cu tehnologia moderna si durabilitatea.

Acest tip de parchet, creat de unul dintre liderii industriei, este conceput pentru a adauga un plus de eleganta si rezistenta in orice spatiu.

Parchet triplustratificat – caracteristici si beneficii

  1. Parchetul triplustratificat de la Khars este compus din trei straturi de lemn, fiecare strat fiind orientat intr-un unghi diferit pentru a maximiza stabilitatea si durabilitatea. Acest design inteligent reduce riscul de deformare si umflare, ceea ce este esential in conditii variabile de umiditate si temperatura.
  2. Stratul superior, fabricat din lemn natural de inalta calitate, confera fiecarui decor un aspect unic si autentic. Varietatea de esente si finisaje disponibile permite adaptarea usoara la diferite stiluri si preferinte in designul interior.
  3. Datorita structurii sale robuste, parchetul triplustratificat de la Khars este extrem de rezistent la uzura zilnica si trafic intens, facandu-l o optiune ideala pentru locuinte si spatii comerciale.
  4. Acest tip de parchet functioneaza excelent peste sistemele de incalzire in pardoseala, asigurand o distributie uniforma a caldurii si un confort sporit.
  5. Khars ofera sisteme inovatoare de instalare, care faciliteaza montajul rapid si eficient al parchetului, economisind timp si reducand complexitatea procesului.
  6. Suprafata tratata a parchetului triplustratificat de la Khars este proiectata pentru a rezista la zgarieturi si pete, fiind usor de curatat si intretinut.

Parchetul triplustratificat de la Khars este solutia ideala pentru toti cei care doresc o pardoseala luxoasa, rezistenta si practica. Este perfect pentru a adauga un strop de sofisticare si calitate in orice tip de interior, oferind un echilibru perfect intre estetica naturala si functionalitatea moderna.

Descopera toate tipurile de parchet din lemn disponibile la Evo-Concept!

Stabileste o intalnire cu noi!