Povestea Evo-Concept

Despre noi

Evo-Concept se implica in amenajari care pretuiesc in sufletele lor o destinatie clara: A TA!

Citeste mai multe Contacteaza-ne

Evo-Concept – a 5-a dimensiune in designul interior

Filozofia noastra

Alegerea modului prin care urmeaza sa iti amenajezi locuinta este reductiva. Pentru ca o amenajare poate fi indiferenta, poate avea un gust de productie in serie, ca ceva static, ce nu tii apartine niciodata.

Filozofia care ne-a condus inca de la inceput se bazeaza pe negarea acestor principii de serie si industriale, ce ne blocheaza de multe ori imaginatia: la Evo-Concept ne axam pe abordari unice, care capteaza atentia si dau frau imaginatiei.

Avem dorinta de a conecta fiecare client si fiecare experienta, nu cu o parte din produsele oferite, ci cu un tovaras de calatorie.

Amenajarile gandite, proiectate si terminate de mintile si mainile colaboratorilor nostri, mesteri si designeri, ce devin parte a vietii celor care le aleg, trebuie sa fie apreciate pentru o perioada cat mai indelungata.

Acesta este si motivul pentru care sloganul nostru este: „a 5-a dimensiune in designul interior”.

Daca designerii au in mod constant de gestionat cele 3 dimensiuni spatiale si ce-a de-a 4-a – timpul, noi completam lucrarile acestora oferind materialele de care au nevoie pentru a reusi in proiectele pe care le-au demarat impreuna cu tine.

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau a biroului tau.

Top rated business

Recomandari clienti

Evo Concept
5.0
Based on 91 reviews
powered by Google
cosmin matei
cosmin matei
08:21 15 Oct 21
Foarte multumit privind raportul calitate-pret. Companie foarte serioasa. Recomand!!!
Banea Corina Viliana
Banea Corina Viliana
08:50 27 Aug 21
Magazinul are o gama variata de produse pentru design interior. Personalul este amabil și cooperant. Recomand.
Loredana Simon
Loredana Simon
20:55 05 May 21
Intr-un cuvant, profesionalism. Servicii de cea mai buna calitate, din toate punctele de vedere. Asa ar trebui sa fie toate serviciile in Romania. Cu siguranta voi reveni, daca voi mai avea nevoie de draperii, perdele, jaluzele sau tapet. Multumesc!!
lavinia doroghi
lavinia doroghi
10:48 29 Apr 21
La Evo am descoperit ca "nimic nu este imposibil", pe lângă faptul ca vin în întâmpinare cu o varietate copleșitoare de materiale de finisaj si textile rafinate, dețin și mult know-how, oferind și asistenta tehnica pe parte de implementare a produselor comercializate. Îmi face placere sa le calc pragul, sa găsim soluțiile potrivite în direcția pe care o caut, rezonam foarte bine impreuna, țineți-o tot asa oameni frumoși ce sunteti?
O Doru
O Doru
19:23 21 Apr 21
Dacă s-ar putea da 10 stele as da cu toată încrederea ?Personalul foarte prietenos și amabil,am întrat cu o idee în cap dar când am primit recomandările lor nu am mai stat pe gânduri și am comandat direct,Materiale de cea mai înaltă calitate fac diferența și cu siguranță vom pași pragul lor din nou pentru alte idei!Recomand cu drag.Va mulțumim EVO ca ne faceți viața mai frumoasă
See All Reviews
js_loader