Povestea EVO Concept

Despre noi

Evoconcept se implică în amenajări care prețuiesc în sufletele lor o destinație clară. A ta.

Citeste mai multe Contacteaza-ne

Evoconcept – A 5-a Dimensiune În Designul Interior

Filozofia noastra

Alegerea modului prin care urmează să îți amenajezi locuința este reductivă. Pentru că o amenajare poate fi indiferentă, poate avea un gust de producție în serie, ca ceva static, ce nu îti aparține niciodată.

Filozofia care ne-a condus încă de la început se bazează pe negarea acestor principii de serie și industriale, ce ne blocheaza de multe ori imaginația: la evoconcept ne axăm pe abordări unice, care captează atenția și dau frâu imaginației.

Avem dorința de a conecta fiecare client și fiecare experiență nu cu o parte din produsele oferite, ci cu un tovarăș de călătorie.

Amenajările gândite, proiectate și terminate de mințile și mâinile colaboratorilor noștri, meșteri și designeri, ce devin parte a vieții celor care le aleg, trebuie să fie apreciate pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Acesta este și motivul pentru care sloganul nostru este: „A 5-a dimensiune în designul interior”.

Dacă designerii au în mod constant de gestionat cele 3 dimensiuni spațiale și ce-a de-a 4-a – timpul, noi completăm lucrările acestora oferind materialele de care au nevoie pentru a reuși în proiectele pe care le-au demarat împreună cu tine.

Te așteptăm cu brațele deschise să discutăm despre amenajarea locuinței sau a biroului tău.

Top rated business

Recomandari clienti

Evo Concept
5.0
Based on 91 reviews
powered by Google
cosmin matei
cosmin matei
08:21 15 Oct 21
Foarte multumit privind raportul calitate-pret. Companie foarte serioasa. Recomand!!!
Banea Corina Viliana
Banea Corina Viliana
08:50 27 Aug 21
Magazinul are o gama variata de produse pentru design interior. Personalul este amabil și cooperant. Recomand.
Loredana Simon
Loredana Simon
20:55 05 May 21
Intr-un cuvant, profesionalism. Servicii de cea mai buna calitate, din toate punctele de vedere. Asa ar trebui sa fie toate serviciile in Romania. Cu siguranta voi reveni, daca voi mai avea nevoie de draperii, perdele, jaluzele sau tapet. Multumesc!!
lavinia doroghi
lavinia doroghi
10:48 29 Apr 21
La Evo am descoperit ca "nimic nu este imposibil", pe lângă faptul ca vin în întâmpinare cu o varietate copleșitoare de materiale de finisaj si textile rafinate, dețin și mult know-how, oferind și asistenta tehnica pe parte de implementare a produselor comercializate. Îmi face placere sa le calc pragul, sa găsim soluțiile potrivite în direcția pe care o caut, rezonam foarte bine impreuna, țineți-o tot asa oameni frumoși ce sunteti🤗
O Doru
O Doru
19:23 21 Apr 21
Dacă s-ar putea da 10 stele as da cu toată încrederea 🙂Personalul foarte prietenos și amabil,am întrat cu o idee în cap dar când am primit recomandările lor nu am mai stat pe gânduri și am comandat direct,Materiale de cea mai înaltă calitate fac diferența și cu siguranță vom pași pragul lor din nou pentru alte idei!Recomand cu drag.Va mulțumim EVO ca ne faceți viața mai frumoasă
See All Reviews
js_loader