Galerie imagini

Parchet dublu stratificat

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau a biroului tau.

Vezi proiecte Contacteaza-ne

Parchetul dublu stratificat de la Khars este o solutie de pardoseala care imbina eleganta lemnului natural cu inovatii tehnologice avansate.

Acest tip de parchet de la Khars este proiectat pentru a aduce valoare si stil oricarui spatiu.

Parchet dublu stratificat – caracteristici si beneficii

  • Folosind materiale de cea mai buna calitate si tehnici de fabricatie de ultima generatie, Khars asigura o pardoseala durabila si estetica.
  • Stratul superior al parchetului dublustratificat de la Khars este realizat din lemn natural autentic, oferind frumusetea si caldura pe care doar lemnul adevarat o poate oferi.
  • Parchetul dublu stratificat se gaseste intr-o varietate de finisaje si nuante, permitand adaptarea usoara la diferite stiluri de design interior.
  • Structura dublustratificata a acestui parchet ii confera o stabilitate remarcabila, facandu-l rezistent la schimbarile de temperatura si umiditate. Este o optiune excelenta pentru zonele cu trafic intens.
  • Instalarea este rapida si eficienta, reducand timpul si costurile asociate montajului.
  • Parchetul dublustratificat de la Khars este compatibil cu sistemele moderne de incalzire prin pardoseala, oferind confort si eficienta energetica.
  • Suprafata tratata a acestui parchet este rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, necesitand o intretinere minima pentru a-si mentine aspectul si functionalitatea pe termen lung.

Parchetul dublu stratificat de la Khars este alegerea perfecta pentru cei care doresc o pardoseala de inalta calitate, care combina frumusetea naturala a lemnului cu durabilitatea si usurinta de intretinere. Este ideal pentru orice tip de interior, de la locuinte private la spatii comerciale, adaugand un sentiment de caldura, eleganta si confort.

Descoperă aici toate tipurile de parchet disponibile la Evo-Concept!

Stabileste o intalnire cu noi!