Va rugam sa consultati informatiile din prezentul document deoarece acesta exprima politica de confidentialitate a companiei GENAU KONZEPT TM SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Siguranta datelor dumneavoastra este importanta pentru noi si din acest motiv tratam cu seriozitate si implicare orice aspect privind protectia acestor date cu caracter personal.

REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) 

Politica de confidentialitate

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.evo-concept.eu

Site-ul www.evo-concept.eu este proprietatea GENAU KONZEPT TM SRL, CUI RO32597838, TIMISOARA. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.evo-concept.eu, numit generic in continuare si “site-ul”. E-mail de contact: office@evo-concept.eu

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile stipulate de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii.

1. DEFINITII SI TERMENI

Utilizator  – persoana fizica / juridica care are sau obtine acces la site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Genau Konzept TM (electronic, telefonic, etc).

Vanzator – Genau Konzept TM

Client – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site care, prin finalizarea procesului de inregistrare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care finalizeaza o Comanda.

Continut – toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea GENAU KONZEPT TM SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

Informatii solicitate – prin butonul “Solicita informatii” existent in dreptul fiecarui produs, se trimite un formular catre echipa GENAU KONZEPT TM SRL Un Consilier (Consultant) de vanzari va raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 2-5 zile lucratoare.

Consilier (Consultant) de vanzari – angajat al GENAU KONZEPT TM care se ocupa de prelucrarea comenzii dupa primire

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea datelor, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa inregistrarea datelor, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea vreunei comenzi. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE

3.1. Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a GENAU KONZEPT TM, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de GENAU KONZEPT TM, includerea oricarui continut in afara site-ului, decat cu acordul scris expres al GENAU KONZEPT TM

3.3. In cazul in care GENAU KONZEPT TM confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea GENAU KONZEPT TM pentru respectivul Client/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.4. Nici un continut transmis catre Client sau Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea GENAU KONZEPT TM si/sau al angajatului/prepusului angajat GENAU KONZEPT TM care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4. CONFIDENTIALITATE

4.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre utilizator vor ramane in proprietatea GENAU KONZEPT TM.

4.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de utilizator cu privire la comanda  fara consimtamantul prealabil scris al GENAU KONZEPT TM.

4.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti GENAU KONZEPT TM acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca GENAU KONZEPT TM sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, sugestii, know-how-uri sau tehnici pe care le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  GENAU KONZEPT TM nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

4.4. Prin inscrierea in baza de date a GENAU KONZEPT TM, utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai GENAU KONZEPT TM: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care GENAU KONZEPT TM poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

5. PUBLICITATE

5.1. Newsletterele GENAU KONZEPT TM sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de GENAU KONZEPT TM. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

5.2. In momentul in care clientul isi creeaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre acesta poate fi modificata in orice moment, prin contactarea GENAU KONZEPT TM in acest sens.

5.3. Dezabonarea de la primirea newsletterelor se poate face in orice moment folosind butonul special destinat din cadrul oricarui newsletter

5.4. Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si conditii.

6. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

6.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, GENAU KONZEPT TM are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

6.2 Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe evo-concept.eu, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

6.3 Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a GENAU KONZEPT ™ si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat temporar de catre GENAU KONZEPT TM, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre GENAU KONZEPT TM, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. 

6.4 Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 6.5 Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate prin email sau posta, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa interveniti asupra datelor transmise;

– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 6.6 Astfel, GENAU KONZEPT TM poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

GENAU KONZEPT TM nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul EVO-CONCEPT.EU poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, GENAU KONZEPT TM poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

6.7 Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Societate va fi prin solutionat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane competente general, material si teritorial de la sediul GENAU KONZEPT TM SRL.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre GENAU KONZEPT TM si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Timisoara.