Galerie imagini

Panouri japoneze

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau a biroului tau.

Vezi proiecte Contacteaza-ne

Panourile japoneze: Rafinament si functionalitate in designul interior

Panourile japoneze, cunoscute si sub denumirea de panouri orientale, reprezinta o solutie eleganta si versatila pentru amenajarea ferestrelor si delimitarea spatiilor in cadrul amenajarilor interioare. Inspirandu-se din simplitatea si echilibrul estetic al designului traditional japonez, aceste panouri  japoneze adauga un element de rafinament si calm oricarui spatiu, combinand armonios aspectul decorativ cu functionalitatea.

Caracteristici panouri japoneze

Panourile japoneze se caracterizeaza prin linii curate si un design minimalist, fiind compuse din mai multe panouri de material care aluneca pe sine orizontale. Aceasta structura simpla, dar sofisticata, permite o integrare usoara in diverse stiluri de decor, de la cele moderne si contemporane, pana la amenajari mai traditionale sau rustice.

Panourile orientale pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv textile, bambus sau hartie de orez, oferind posibilitatea de a alege textura si transparenta potrivita pentru fiecare spatiu.

In plus panourile japoneze ofera o solutie flexibila pentru controlul luminii si al  intimitatii. Sistemul de sine permite miscarea lina si usoara a panourilor, facilitand crearea de ambiante variate in functie de momentul zilei sau de necesitatile specifice.

Ele pot fi utilizate si ca un element decorativ de sine statator sau in combinatie cu alte tipuri de solutii de decorare a ferestrelor.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale panourilor japoneze este capacitatea de personalizare. Dimensiunile, culorile si materialele pot fi adaptate pentru a se potrivi perfect cu designul interior al fiecarui spatiu, oferind o solutie unica si personala pentru nevoile de design si functionalitate.

Noi, Evo-Concept iti oferim solutii de inalta calitate si estetica in amenajarea spatiilor tale, deoarece intelegem ca detaliile fac diferenta. Plus, te putem asista in alegerea materialelor, culorilor si dimensiunilor potrivite pentru panourile japoneze, asigurandu-ne ca se integreaza perfect in decorul tau.

Alege Evo-Concept pentru a adauga un strop de rafinament japonez si functionalitate spatiului tau, prin intermediul panourilor japoneze personalizate sau folosind alte proiduse de amenajare care aduc stilul japonez la tine in casa! Descopera si modelele de tapet, de tencuiala decorativa, care pot si si ele elemente centrale in incaperea pe care vrei sa o amenajezi!