Galerie imagini

Parchet dublu stratificat Herringbone

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau a biroului tau.

Vezi proiecte Contacteaza-ne

Parchetul dublu stratificat Herringbone este o alegere excelenta pentru cei care cauta sa combine traditia si modernitatea in designul interior. Cu modelul sau clasic Herringbone, acest tip de parchet aduce un plus de eleganta si un stil distinct oricarui spatiu.

Parchet dublu stratificat Herringbone – caracteristici generale:

  1. Design clasic Herringbone: Parchetul dublu stratificat Herringbone prezinta un model in zig-zag, care adauga profunzime si un aspect vizual interesant, transformand pardoseala intr-un element de design central.
  2. Structura dublu stratificata pentru stabilitate: Compus din doua straturi de lemn, acest parchet lemn ofera o stabilitate si o rezistenta la schimbarile de umiditate si temperatura, fiind adecvat pentru a fi utilizat in diverse conditii ambientale.
  3. Versatilitate: Cu o gama variata de finisaje si culori, parchetul dublu stratificat Herringbone se potriveste unei varietati largi de stiluri interioare, de la cele clasice, la cele moderne.
  4. Usor de instalat si intretinut: Sistemele moderne de montaj permit o instalare rapida si eficienta, iar intretinerea sa este simpla, necesitand doar curatare regulata pentru a-si mentine aspectul estetic.
  5. Durabilitate si longevitate: Datorita calitatii materialelor si tehnicii de fabricatie avansate, parchetul dublu stratificat Herringbone este construit pentru a dura, rezistand bine la uzura cotidiana.
  6. Evidentiaza frumusetea lemnului: Fiecare placa de parchet este finisata meticulos pentru a scoate in evidenta textura si nuantele naturale ale lemnului, aducand o nota de autenticitate si caldura oricarui spatiu.
parchet dublustratificat herringbone (10)
Planificator pardoseala

Prin alegerea parchetului dublu stratificat Herringbone vei adauga un element de rafinament si caracter in locuinta sau spatiul comercial unde acesta este amplasat.

Stabileste o intalnire cu noi!