Galerie imagini

Parchet triplustratificat Herringbone

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau a biroului tau.

Vezi proiecte Contacteaza-ne

Parchetul triplustratificat Herringbone reprezinta un amestec perfect de functionalitate si estetica, oferind o solutie de pardoseala eleganta si durabila.

Parchet triplustratificat Herringbone – caracteristici generale:

  1. Design elegant: Cu modelul sau iconic in zig-zag, parchetul triplustratificat Herringbone aduce un aer sofisticat si un aspect vizual captivant, ideal pentru a crea un punct focal in incapere.
  2. Parchet perfect pentru trafic intens: Construit din trei straturi de lemn, acest parchet asigura o stabilitate remarcabila si o rezistenta la deformare, fiind perfect pentru zone cu trafic intens.
  3. Compatibil cu incalzirea in pardoseala: Datorita structurii sale robuste, parchetul Herringbone triplustratificat este ideal pentru utilizarea peste sisteme de incalzire in pardoseala, asigurand un confort termic optim.
  4. Varietate mare de stiluri si culori: Disponibil intr-o varietate de finisaje si nuante, acest tip de parchet se adapteaza usor diferitelor gusturi si preferinte in materie de design interior.
  5. Intretinere usoara si durabil: Cu o suprafata tratata pentru a rezista la zgarieturi si pete, parchetul triplustratificat Herringbone este usor de intretinut, pastrandu-si frumusetea pentru multi ani.
  6. Pune in valoare frumusetea naturala a lemnului natural: Fiecare placa este finisata cu atentie pentru a scoate in evidenta trasaturile naturale ale lemnului, oferind fiecarui spatiu un sentiment de caldura si autenticitate.

Parchetul triplustratificat Herringbone este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa combine eleganta clasica cu performantele moderne, adaugand un stil distinct si o valoare durabila oricarui interior.

parchet triplustratificat herringbone
Planificator pardoseala

Indiferent daca il instalezi intr-un spatiu rezidential sau comercial, acest parchet va transforma orice incapere, creand un ambient rafinat si primitor.

Stabileste o intalnire cu noi!