Urmează-ţi instinctul. Ce îndemn frumos. Deşi fiinţe raţionale, preferăm de mii de ani să ne urmăm instinctul. Iar acesta nu ne trădează. Decizii instinctuale şi luate pe moment au dus la unele din cele mai mari realizări ale omenirii. Aşa am apărut şi noi, Giorgio Graesan & Friends, în România.

Dar asta e o poveste pe altă dată. Acum mă gândeam să îţi povestesc despre săli de fitness. Sau despre un birou nou-nouţ. Ce părere ai avea dacă am sta puţin de vorbă despre un living-room de vis?

Ce legătură au toate aceste locaţii? Sunt locuri în care ne petrecem toată ziua. Cel mai probabil, dacă eşti ca mine, îţi începi ziua în sala de sport. Acolo îţi acumulezi energia necesară pentru a-ţi scoate prietenii sau colegii de la muncă din sărite, neînţelegând cum de ai atâta energie la 9 dimineaţa. Dacă ar şti că tu eşti treaz de la ora 6…Dar totuşi…

După ce ai ieşit de la sală, te îndrepţi spre birou. Acolo te aşteaptă următoarele 8 (minim) ore din viaţa ta pe care sunt sigur că abia aştepţi să le petreci împreună cu minunaţii tăi colegi. Nu, nu sunt ironic. Sunt destul de sigur că dacă citeşti asta, îţi place ceea ce faci şi eşti mulţumit de drumul pe care l-ai ales! Dar totuşi…

Însă camera pe care o aştepţi cel mai mult este living-room-ul. Camera în care familia îţi este aproape. Căldura, atât cea fizică, cât şi cea spirituală, te înconjoară. Camera în care te poţi afunda în cele mai sclipitoare imaginaţii ale literaturii universale. E camera ta. Dar totuşi…

Parcă lipseşte ceva. Dacă aş avea 3 încercări de a ghici, fiecare răspuns ar fi că lipseşte personalitatea. Nu vrei să te antrenezi într-o sală albă, plictisitoare, care să-ţi stoarcă creierul de toată dopamina pe care acesta s-a chinuit să o secrete în timpul exerciţiilor. Sigur nu ai vrea să fii înconjurat 8 ore pe zi de nişte pereţi sidefaţi, pierduţi în neantul amintirilor foştilor şefi, cărora le ocupi acum biroul. Iar Don Quijote şi Fraţii Karamazov sigur nu o să-şi facă simţită prezenţa în camera ta de zi, dacă aceasta e mai plictisitoare decât un videoclip pe Youtube în care cineva număra timp de 10 ore. 

Urmează-ţi instinctul. Treci la următorul nivel, alături de unul din cele mai calitative şi apreciate produse din gama noastră, Segui îl tuo Istinto by Giorgio Graesan sau, cum ne place să-l alintăm – ISTINTO. 

Pentru sala de fitness, aş recomanda cu căldura o variaţie de Cemento Naturale. Acestea creează pentru camera un aer puternic, de superioritate, ce te va ajuta la completarea antrenamentului fără probleme! Nimic nu e mai motivant decât mindset-ul corect!

cemento naturale Giorgio Graesan

Pentru birou, aş alege oricând Pietra Intagliata. Combinată cu un finisaj bun, aceasta variaţie poate face din orice birou plictisitor o cameră în care chiar stai cu plăcere.

Pietra Intagliata Giorgio Graesan

Ajungem şi la camera ta preferată. Living-ul. Oh, cât ai aşteptat ziua asta. Să te lăfăi pe canapea, într-o atmosferă atât de relaxanta. Transformă totul cu Pietra Levigata! 

pietra levigata Giorgio Graesan

Vezi cât de mult ţi se poate schimba ziua dacă-ţi urmezi instinctul? 

~ Dana Bors ~
Director General Giorgio Graesan Romania

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *