Ne place vara, am așteptat-o mult, însa acum că este aici, căutăm soluții pentru a ne adăposti de căldura toridă și de razele puternice ale Soarelui. Dacă ești afară, cauți să mergi pe la umbră, folosești SPF, dacă ești în mașină, AC-ul este prietenul cel mai bun, dar ce faci dacă ești înauntru iar nicio variantă de mai sus nu ți se aplică? Foloseste rolete pentru ferestrele casei sau opteaza pentru draperii blackout.

Dacă design-ul casei sau apartamentului tău a fost conceput cu multe geamuri pentru un spațiu deschis și luminos iar în cea mai mare parte a zilei Soarele îți zâmbește direct prin geam?

rolete

Noi avem soluția!

Este vorba despre ROLETE SOLLARA.

Cu ajutorul roletelor, avem grijă să vă îndeplinim 3 dintre cele mai importante caracteristici:

–         Filtrarea luminii

–         Intimitate

–         Completarea designului din încăpere

rolete umbbra

Din punct de vedere al materialelor, soluțiilor și chiar stilurilor disponibile, vă oferim o varietate de opțiuni.

De la materiale transparente care au scop decorativ, la materiale cu transparență redusă, până la variante care oferă opacizare completă, materialele fiind de tip blackout.

rolete umbbra

Venim în ajutorul vostru cu 3 tipuri de rolete:

–         Tandem

–         Solo

–         Solo M

Tandem –  combină prin cele două materiale acționate separat, soluțiile decorative de zi cu materialele opacizante de genul screen-urilor, dimout-urilor sau blackout-urilor.

Solo – soluție de design minimalist pentru spații moderne cu materiale transparente, decorative și cele de control al luminii de tip screen, dimout sau blackout.

Solo M – sistem simplu cu o soluție de mascare cu profil din aluminiu având materiale transparente, decorative și cele de control al luminii de tip screen, dimout sau blackout.

Pe lângă aceste variante pe care le ai la dispoziție, poți opta inclusiv pentru modalitatea de actionare: manuală sau automată.

rolete

Alege ceea ce ți se potrivește! Asorteaza-le cu designul casei tale, cu produsele folosite pentru amenajarea peretilor, cu mobilierul achizitionat și bucură-te din plin de vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *