Luna aceasta am avut ocazia de a avea alături de noi un designer interior de exceptie. Ștefania Țiplea, caci despre ea este vorba, este designer ambiental cu pasiune pentru detalii și atenție îndreptată către frumos.

Designer interior Stefania Tiplea - partener EvoConcept

I: Ștefania, te rugăm să ne faci o scurtă descriere în ceea ce te privește.

R: Sunt designer ambiental și consider că orice amenajare de success trebuie să exprime personalitatea clientului sau a brand-ului.

I: Care este stilul predominant de design pe care tu îl recomanzi și de ce?

R: Recomand clienților ca stilul pe care îl aleg să îi reprezinte în totalitate. Fie că discutăm despre un stil minimalist, scandinav sau un mixt între două sau de ce nu, chiar trei stiluri de amenjare. Cu toate acestea, unul dintre ele trebuie să fie predominant.

I: Care este avantajul unei persoane de a apela la un designer interior atunci când își amenajează o locație?

R: Avantajele de a apela la un designer interior sunt multiple. De la planificare, împărțirea spațiului, până la un calcul al necesarului de iluminat, însă ce este cel mai important pentru clienții mei este cee ace îi reprezintă și le scoate în evidență propria personalitate.

I: Ce definește un proiect ca fiind o reușită și care sunt trăirile pe care tu le ai atunci când duci la bun sfârșit un astfel de proiect?

R: Un lucru important pentru mine este ca amenajarea și tipul de design pe care îl alege clientul să îl reprezinte în totalitate. Un alt aspect important este lipsa de griji a acestuia. Îmi doresc ca fiecare persoană cu care colaborez să fie lipsită de griji pentru că așa putem crea și finaliza un proiect de nota 10, cu succes.

I: De ce EVO Concept?

R: În tot decursul colaborării noastre am primit răspunsuri prompte. Vă implicați foarte mult în procesul de implementare și astfel orice proiect se realizează cu success și ușurință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *