În luna martie, am organizat un curs de specializare pentru aplicatori ( folosind produsele Giorgio Graesan), pentru ca aceștia să se poată perfecționa în domeniul design-ului de interior și pentru a oferi finisaje premium, la mare căutare.

Cu o vechime de peste 50 ani, Giorgio Graesan, o companie de familie, a început de la fabricarea tapetului, apoi, după câțiva ani au abordat picturile pe pereți iar undeva de prin anii `90 și până în zilele noastre,au ajuns să fabrice produsele excepționale care crează, în zilele noastre, artă în decorarea pereților.

Principiile după care cei din familia Graesan s-au ghidat de-a lungul timpului i-au transformat într-o legendă internațională. În 2006 au adăugat cuvantul “FRIENDS” în denumirea companiei lor, sintetizând astfel adevăratul lor ’why’: crearea unui network de oameni fericiți și respectuoși pentru a lucra cu pasiune și dedicare.

În cadrul cursului organizat de către EVOCONCEPT, participanții  au studiat unele vopsele decorative si tencuieli decorativa la mare căutare, după cum urmează:

Efectele ISTINTO :

  • Pietra Spaccata.
  • VIA LATTEA – varianta cu trafalet
  • PIETRA VISSUTA cu rășină epoxidică IPER VETRO
  • MURO NATURALE
  • SPATULA STUHHI classic – în 3 straturi

Noi, EVOCONCEPT, suntem onorați și în același timp bucuroși să putem oferi această oportunitate aplicatorilor, de a se dezvolta și perfecționa prin cursurile pe care le organizăm.

Știm cu toții că perioada în care ne aflăm este una ce ne pune la încercare, dar în același timp, ne scoate din zona de confort, ajutandu-ne să ne întărim sau, de ce nu, să ne reinventăm profesional.

Stați aproape, avem pregatite pentru voi multe surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *