Când vine vorba despre modificări, amenajari interioare sau reamenajări, printre primele idei care ne trec prin minte sunt legate de schimbarea culorii pereților sau reîmprospătarea acestora. 

Nimeni nu spune că este ușor să alegi culoarea potrivită, pentru că îți dorești să ții cont de mai mulți factori: destinația camerei, locație, personalitatea ta sau a familiei, gusturi cromatice și nu în ultimul rând, buget.

Oamenii se împart, în genere, în 2 categorii: cei care renoveaza des și optează pentru redecorare, reîmprospătare și schimbarea micilor detalii din design și categoria a 2-a, cei care în momentul în care au luat această hotărâre cu privire la schimbare designului, aleg să își reinventeze căminul, cu totul.

Cei din urmă, în general, apelează la tendințele actuale, noutățile din domeniu și de ce nu, extravaganță, ieșirea din tiparul deja creat. 

Iată câteva alternative pe care noi ți le punem la dispoziție și pe care te sfătuim să le iei în considerare atunci când dorești să faci această schimbare:

Culoarea 

Culorile sunt varianta cea mai ușoară de a schimba cu totul aspectul unei încăperi. Recomandarea noastră, însă este să nu te limitezi la culoarea alb. 

Ca și variante, poți folosi o culoare uni sau să creezi diferite efecte, degradeuri sau, de ce nu, poți folosi mai multe culori pentru a forma diferite stiluri.

vopsea lavabila

Reamenajare locuinta - amenajari interioare

Vopsea decorativă

Vopseaua decorativă se diferențiază de cea obișnuită din mai multe puncte de vedere. În primul rand, oferă un joc de lumini special, creat prin modalitatea de aplicare sau structura vopselurilor. 

Efectul este WOW și de durată.

vopsea decorativa

tencuiala decorativa

Aplicații ale diferitelor materiale naturale

În acest segment intră placa de lemn, piatra sau alte tipuri de placaje care imită acestea două. Vei crea un efect de durată, stabil și cald, asemeni naturii înconjurătoare.

 

microcimentFoloseste tapet pentru amenajari interioare

Este varianta cea mai facilă de a reda unei camere personalitatea sau de a înfrumuseța spațiul de lucru. În general, se optează pentru aplicarea tapetului pe un singur perete atunci când este vorba despre un model încărcat sau în întreaga încăpere, atunci cand se aleg culori deschise și modele fluide, delicate.

tapet

tapet

Perete statement

La final, vă prezentăm varianta peretelui statement, peretele cu personalitate din camera. Se optează, în general, pentru modele unice, puternice, cu personalitate, pentru a accentua starea pe care deținătorul spațiului dorește să o evidențieze. Acest perete, practic, poate fi format din oricare cele 4 variante de mai sus, fiind un rezultat.

perete statement

perete statement

Acum că ai aflat recomandarea noastră cu privire la decorarea pereților locuinței tale sau chiar și a biroului, te invităm să pui în practică aceste idei și să oferi un refresh spațiului, odată cu venirea primăverii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *